Scores en beoordelingen van Yves Rocher

Winkel nu bij Yves Rocher
Winkel bij Vetverbranding
Kies een categorie

Productbeoordelingen

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Blijven winkelen bij Yves Rocher.

Défiligne Défiligne 14-daagse afslankkuur

Voor een goed begin van uw figuurcorrigerende programma. De 14-daagse afslankkuur Défiligne biedt een doeltreffend afslankprogramma dat zowel overdag als ’s nachts werkt, in volledige harmonie met het biologische ritme van uw lichaam.Overdag stimuleert het extract van kersensteeltjes de afvoer van gifstoffen.’s Nachts bevorderen groene thee en citrus aurantium de afbraak van opgeslagen vetten en het verfijnen van uw lichaamscontouren. Bij een gezond voedingspatroon horen ten minste 5 stuks groenten of fruit per dag - www.mangerbouger.fr
Gemiddelde score van klanten:
3,375 van de 5
3,4
 van de 
5
(8 beoordelingen) 8
4 van de 8(50%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Beoordeling 1 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:20-29 jaar
Provincie:Overijssel
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Volslank
Algemeen score: 
5 van de 5
5 van de 5
Doeltreffendheid: 
5 van de 5
5 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
4 van de 5
4 van de 5
Datum:2 februari 2011
geweldig product
Ik had heel veel last van overgewicht tot ik dit ging gebruiken.
Er staat op de verpakking dat het 14 dagen duurt maar bij mij persoonlijk duurde het maar 11 dagen en ik was al 10 kilo kwijtgeraakt. Het werkte echt fantastisch, ook is het erg makkelijk te gebruiken en in verhouding met de kwalliteit is het erg goedkoop.
Voordelen: ideaal, snel resultaat, voor een perfect figuur, makkelijk in gebruik, verfijnd
1 van 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:20-29 jaar
Provincie:Zuid-Holland
Lichaam:Droge huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
5 van de 5
5 van de 5
Doeltreffendheid: 
5 van de 5
5 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
5 van de 5
5 van de 5
Datum:13 maart 2011
Geweldig
Ik gebruik dit product nu 3 dagen, en ben rond mijn taille al 2 cm kwijt en rond mijn heupen 1,5! Ik ben benieuwd hoe het na 2 weken is.
Dit gaat natuurlijk niet door alleen het drankje te drinken en het pilletje te nemen... Je moet ernaast ook gewoon gezond eten en genoeg bewegen! (Ik doe dit niet overdreven, eet 6 kleine porties per dag, en wandel elke dag een half uur met de hond en that's it)
Ik kan het iedereen aanraden!!
En zeg nou zelf, voor die prijs is het zeker het proberen waard.. baat het niet dan schaad het niet!
Voordelen: ideaal, snel resultaat, makkelijk in gebruik
3 van 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:50-59 jaar
Provincie:Limburg
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
4 van de 5
4 van de 5
Doeltreffendheid: 
4 van de 5
4 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
5 van de 5
5 van de 5
Datum:20 april 2011
sport er bij
het is inderdaad geen wonder middel
maar het werkt wel
ik doe een licht dieet en sport elke dag een half uur
ben niet veel in gewicht afgevallen maar mijn buik en maag zijn na 3weken weg meer wilde ik niet
Voordelen: verfijnd
Beoordeling 4 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:20-29 jaar
Provincie:Groningen
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
4 van de 5
4 van de 5
Doeltreffendheid: 
4 van de 5
4 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
5 van de 5
5 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
5 van de 5
5 van de 5
Datum:29 augustus 2011
Goed product!
Ik heb al meerdere dingen geprobeerd voor ik besloot dit een kans te geven. Van alle middeltjes om af te vallen werd ik hyper of dreef ik enkel vocht af. Hierbij moet je het juist opdrinken en ik krijg geen hyperactief gevoel omdat dit niet op basis van caffeine is. Ik hoef niet onnodig vaak de plassen en de weegschaal geeft nu na een aantal dagen -3 kilo aan! Ik merk ook dat de broeken los zitten rond mijn middel :-)
Ik let hierbij wel erg op eten en een kleine porties en dan 4 a 5 per dag. Wel gewone portie avond eten trouwens! Ik beweeg niet meer dan normaal, doe gewoon alles op de fiets en probeer ook wat meer te lopen.
Ik denk dat dit product een goede ondersteuning is. Je voelt je niet moe en hebt minder trek in eten.
Voordelen: ideaal, snel resultaat, makkelijk in gebruik
Beoordeling 5 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:20-29 jaar
Provincie:Noord-Holland
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
3 van de 5
3 van de 5
Doeltreffendheid: 
2 van de 5
2 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
3 van de 5
3 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
2 van de 5
2 van de 5
Datum:7 april 2011
geen wonder middel
Ook dit is geen wonder middel.
Ik vind het knap dat er bijv. bij de mevrouw hier boven binnen 3 dagen al heel wat af is.
Dit gebeurt ZEKER niet door alleen dit product te gebruiken! Hier bij moet je ERG letten op wat je eet, en je met hierbij ook veel bewegen !
Het is een leuke ondersteuning als je bezig bent met fanatiek afvallen.
Dus, wil je dit gaan doen. Wees streng met wat je eet en dat je veel beweegt, dan is dit zeker een leuk hulpmiddeltje !
Kan je dit alles niet, koop het dan ook niet. Zonde van je geld dan !!
Voordelen: goede ondersteuning voor fanatieke afvallers
3 van 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:40-49 jaar
Provincie:Zuid-Holland
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
3 van de 5
3 van de 5
Doeltreffendheid: 
2 van de 5
2 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
4 van de 5
4 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
2 van de 5
2 van de 5
Datum:9 maart 2012
oeps...
Een paar tientjes lichter en een paar pondjes zwaarder na deze 14-daagse afslankkuur.
Deze kuur heeft bij mij voornamelijk effect gehad op de vochthuishouding. Enkele dagen na afronding van de kuur is dit gestabiliseerd, met helaas iets gewichtstoename.
Ik heb er braaf bij gesport en extra water gedronken.
Beoordeling 7 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:40-49 jaar
Provincie:Gelderland
Lichaam:Droge huid
Silhouette:Normaal
Algemeen score: 
2 van de 5
2 van de 5
Doeltreffendheid: 
2 van de 5
2 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
2 van de 5
2 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
3 van de 5
3 van de 5
Datum:20 februari 2012
Matig
Product gebruikt terwijl ik ook door de weeks gematigd at en gewicht bijhield.
Had het idee dat het wel wat hielp, maar aan het eind van de kuur was ik niet meer afgevallen dan zonder de kuur.
Beoordeling 8 voor Défiligne 14-daagse afslankkuur
Geslacht:vrouw
Leeftijd:40-49 jaar
Provincie:Noord-Holland
Lichaam:Normale huid
Silhouette:Volslank
Algemeen score: 
1 van de 5
1 van de 5
Doeltreffendheid: 
1 van de 5
1 van de 5
Gebruiksvriendelijk: 
2 van de 5
2 van de 5
Prijs/Kwaliteit Verhouding: 
1 van de 5
1 van de 5
Datum:21 april 2011
Geen resultaat
Geen resultaat, ik ben juist 1 kilo aangekomen aan het einde van de kuur.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.